» Προφίλ

Αγαπητέ συνεργάτη,

η εταιρία μας, Evolution Fitness ιδρύθηκε το 2004, ως συνέχεια της επιτυχημένης επιχείρησης "Αθλητής", η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητικού εξοπλισμού από το 1996. Το αντικείμενο της εταιρίας είναι η εισαγωγή οργάνων γυμναστικής και αθλητικού εξοπλισμού, που καλύπτουν τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Έχοντας διαγράψει μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία στον τομέα του οικιακού οργάνου γυμναστικής, που μας καθιέρωσε ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, επιχειρούμε τα τελευταία χρόνια μια δυναμική είσοδο στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Αυτό το επιτυγχάνουμε δίνοντας εξέχουσα σημασία στην ποιότητα και επιλέγοντας προμηθευτές, με πολύ αυστηρά κριτήρια, από αναπτυγμένες τεχνολογικά χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Αμερική. Παράλληλα παγιώσαμε συνεργασίες με τα ποιοτικότερα εργοστάσια της Άπω Ανατολής, των οποίων τα προϊόντα ανταπεξέρχονται σε αυστηρές προδιαγραφές. (CE, RoHS, TUV, GS)

Η εταιρία μας, εκτός από την συνεργασία με την αξιόπιστη ιταλική SIDEA και την εξαιρετικού σχεδιασμού Body Charger, έχει πλέον την αποκλειστική αντιπροσωπεία της αναγνωρισμένης αμερικάνικης εταιρείας HOIST. Η εταιρία HOIST βρίσκεται στον χώρο της γυμναστικής πάνω από 30 χρόνια, με έδρα το San Diego της Καλιφόρνια, έδρα της προωτοπορίας, της έρευνας και της ανάπτυξης. Τα προϊόντα HOIST πληρούν όλες τις προϋποθέσεις αφαλείας του ASTM (Designation F1749-96),A NSI (Designation : ANSI Z535.4-1991), και τις οδηγίες του American College of Sports Medicines's Helath / Fitness Facility

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βοηθάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην επαφή του καταναλωτή με την γυμναστική, την υγεία και την διασκέδαση. Το πιο δυνατό όπλο μας σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η πίστη στις αξίες μας, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή, αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπο που διακατέχει τις συνεργασίες μας.

Κάτια & Κυριάκος Σαλτίδη

© 2010 Evolution Fitness, Inc. HOIST - GREECE - All rights reserved. | Powered by GENESIS